-
مهاجرت بدون مدرک زبان با ایران فرانسمهاجرت بدون مدرک زبان | بدون مدرک زبان به انگلیس، کانادا و کشورهای دیگر مهاجرت کن مهاجرت از طریق تحصیل بدون نیاز به مدرک زبان یکی از بهترین ...
-
ایران فرانس موفق به اخذ نمایندگی از ده ها دانشگاه برتر فرانسه شد .قابل توجه علاقه مندان به اخذ پذیرش در مقاطع تحصیلی و رشته های تحصیلی مختلف در کشور فرانسه به گزارش روابط عمومی مرکز ایران فرانس از دفتر منطقه ...
-
مهاجرت از طریق کار با ایران فرانسمهاجرت از طریق کار | آشنایی با محبوبترین مقصدهای مهاجرت شغلی برای ایرانیان چرا بسیاری از افراد اقدام به مهاجرت از طریق کار میکنند؟ عواملی ...
-
مهاجرت از طریق تحصیل با ایران فرانسمهاجرت از طریق تحصیل| با تحصیل در کشورهای خارجی پیشرفته، زندگی خود را متحول کنید مهاجرت از طریق تحصیل؛ بهترین روش مهاجرتی برای جوانان تحصیل ...
-
مهاجرت از طریق خرید ملک با ایران فرانسمهاجرت از طریق خرید ملک | شرایط و قوانین بهترین کشورها در سال 2023 مهاجرت با خرید ملک، یک تیر با دو نشان خرید خانه و زندگی آرام در کنار خانواده ...
-
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری با ایران فرانسمهاجرت از طریق سرمایه گذاری | با سرمایهگذاری به کشور موردعلاقه خود مهاجرت کنید مهاجرت از طریق سرمایه گذاری؛ روشی کمدردسر و محبوب بسیاری ...
پذیرش مقطع دکتری در کشورهای مختلف و شرایط آن
1402/2/17
شرایط اخذ پذیرش دکترا در کشورهای مختلف اعلام شد .
در این گزارش ، مرکز ایران فرانس در رابطه با نحوه پذیرش دکتری، مدارک لازم و چگونگی اپلای و اخذ پذیرش، شرایط اخذ بورس (فاند، اسکولارشیپ، گرنت، قرارداد دکتری، اسپانسرشیپ، تدریس در دانشگاه و ...) توضیحاتی مختصر ارائه می کند و امیدواریم مورد استفاده عموم متقاضیان قرار گیرد .
فارغ از اینکه قصد اپلای در چه کشوری را دارید (انگلیسی زبان و غیر انگلیسی زبان) لازم است چند نکته مهم را یادآوری کنیم:
اگر فارغ التحصیل کارشناسی ارشد هستید، به هیچ عنوان مجددا در مقطع کارشناسی ارشد اپلای نکنید، مگر در شرایط بسیار خاص. اپلای در مقطع تحصیلی مجدد به شدت اخذ ویزای تحصیلی را سخت و ناممکن می کند.
در انتخاب کشور مقصد خود دقت و وسواس زیادی به خرج دهید. شرایط و بازار کار رشته تحصیلی شما در موفقیت تحصیلی و اخذ اقامت تاثیر زیادی دارد. پس از تجربیات دوستان، شنیده ها، social media، زیبایی ها ، جغرافیا و ... فاکتور بگیرید و به نکات مهم تری توجه کنید.
برخلاف کارشناسی و کارشناسی ارشد، برای اپلای در مقطع دکتری محدودیت سنی وجود ندارد، بازه سنی دانشجویان دکتری در کشورهای مختلف معمولا بین 26 تا 50 سال می باشد، اما در شرایط رقابتی شدید، سن فاکتور تعیین کننده ای است. اگر سن شما بالاتر از میانگین باشد توصیه میکنیم در دانشگاه هایی اپلای کنید که رقابت کمتری وجود دارد.
برخلاف تصور عمومی، اخذ پذیرش در مقطع دکتری بازه زمانی مشخص و دقیقی ندارد (بجز کانادا، انگلستان و آمریکا و Position Base)، بدین معنی که در تمام طول سال امکان اپلای وجود دارد، اما بهتر است حداقل چهار ماه قبل از سپتامبر هر سال کارهای اپلای خود را شروع کنید.
و اما مهمترین دغدغه و مهترین سوال ""بورس هم داره؟ فاند هم میدن؟ چقدر بورس میدن؟". باید گفت دکتری در بسیاری از کشورها یک شغل تمام وقت یا پاره وقت حساب میشه و طبیعتا همراه با پرداخت حقوق در قالب های مختلف برای شماست. اما زمان پرداخت در اکثر مواقع، زمانی است که استاد راهنما و دپارتمان پژوهشی شما از نتایج و عملکرد مالی شما رضایت داشته باشند. باید گفت اکثر دانشجوهای دکتری در ترم دوم و سال اول موفق به اخذ بورس می شوند.
یکی از مهترین موضوعات در اپلای هر مقطع تحصیلی تهیه مدارک و محتوای مدارک و مهمتر از هر موضوعی کیفیت مدارک است. در اپلای دکتری کیفیت مدارک شما بسیار مهم است. محتوای طرح پژوهشی (Research Proposal)، تعداد مقالات و کنفرانس ها، موضوع و نمره پایان نامه، محتوای توصیه نامه، نمره زبان و ... اگر یک مورد و یا مواردی از مدارک ذکر شده را ندارید برای تهیه آن می توانید از متخصصان ایران فرانس کمک بگیرید و مدارک لازم را داشته باشید.
روش های اپلای دکتری کدامند؟ باید گفت که روش های اخذ پذیرش در مقطع دکتری بسیار متنوع است. از اپلای رسمی و در قالب ددلاین گرفته تا مکاتبه با استاد راهنما و کمیته پذیرش دانشجو دکتری دانشگاه ها. تجریه نشان داده است که بهترین روش اخذ پذیرش مکاتبه دقیق و صحیح و کاملا آکادمیک با استاد راهنماست. فراموش نکنید در مقطع دکتری همه چیز در دست استاد راهنمای شماست و استاد راهنمای شما اختیار و توانائی هر کاری را دارد، از تمدید ویزا گرفته با پیدا کردن کار و پرداخت حقوق شما.
کشورهای انگلیسی زبان را انتخاب کنم یا غیر انگلیسی زبان ؟ انتخاب آمریکا، انگلستان، اسکاتلند، ایرلند، کانادا، استرالیا و نیوزلند به عنوان کشورهای انگلیسی زبان انتخاب هوشمندانه ای است. مزیت کشورهای انگلیسی زبان بازار کاری بهتر، زبان مشترک تحصیل و زندگی و جامعه ایرانی بزرگ تر است. گران بودن هزینه زندگی (به میزان 20% بیشتر از کشورهای غیر انگلیسی زبان) یکی از چالش های انتخاب این کشورهاست که قطعا با کار دانشجویی و کمک هزینه های دانشگاه قابل حل است.
اما کشورهای غیر انگلیسی زبان دارای مزایای خاص خود می باشند. بیمه های درمانی فوق العاده، آسان تر بودن اخذ اقامت بعد از تحصیل، نزدیک تر بودن به ایران، تجربه زندگی در یک کشور با مهاجرین کمتر و یک فرهنگ اروپایی، زندگی در کشوری سوسیال دموکرات و برابر و ... تنها چالش مهم تحصیل در کشورهای غیر انگلیسی زبان یادگیری زبان دوم است که بعد از مدتی قابل حل شدن است.
علاقه مندان به اپلای در مقطع دکترای رشته های مختلف می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر ایران فرانس تماس حاصل فرمایند .